Certificaten

Alertec hecht veel waarde aan veiligheid en certificering. Als toonaangevend uitzendbedrijf erkennen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Via onderstaande certificaten laten we onze inzet zien met betrekking tot professionaliteit, integriteit en het naleven van de branchestandaarden.

NBBU

Een NBBU-certificaat geeft aan dat wij voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden en professionele normen. Het certificaat geeft vertrouwen in de betrouwbaarheid, integriteit en deskundigheid van Alertec Uitzendbureau. 

SNA

Het Stichting Normering Arbeid-certificaat, is een kwaliteitsstempel voor uitzendbureaus. Het toont aan dat Alertec zich aan belangrijke regels houdt. Deze regels gaan over eerlijke behandeling van werknemers, goede arbeidsvoorwaarden en het voorkomen dat mensen worden uitgebuit.

SNF

Met het SNF-certificaat zorgen wij ervoor dat de huisvesting van hun uitzendkrachten in orde is volgens bepaalde kwaliteitsstandaarden. Het draagt bij aan goede en veilige woonomstandigheden voor de mensen die via Alertec aan het werk zijn.

VCU

VCU is voor uitzendorganisaties die het belangrijk vinden dat hun uitzendkrachten veilig en gezond bij inleners kunnen werken. Het VCU certificaat maakt Alertec een deskundige en betrouwbare partner.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Alertec Heerenveen
Dracht 117, 8442 BN
088 4004 590

Alertec Emmeloord
Daalder 8, 8305 BE
088 4004 530

Alertec Heumen
Schutkolk 4 E, 6582 DB 
088 4004 540

info@alertec.nl