MVO

Bij de Alertec Group staan verduurzaming en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Wij zijn ons bewust van onze impact op de wereld en streven ernaar zo positief mogelijk bij te dragen aan een betere wereld. Daarom hebben wij een aantal initiatieven opgezet om onze duurzaamheidsdoelen te realiseren.

Ten eerste hebben wij onze energiebehoeften verlaagd door het implementeren van zonnepanelen op ons hoofdkantoor. Hierdoor produceren wij onze eigen energie en dragen wij bij aan een groener milieu.

Daarnaast stimuleren wij de overstap naar elektrische vervoersmiddelen door onze werknemers in staat te stellen elektrische auto's te gebruiken voor hun werkzaamheden.

Daarbij zijn er op het hoofdkantoor elektrische laadpalen gerealiseerd waar medewerkers onbeperkt hun elektrische auto op kunnen laden.

Ook bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid elektrische leasefietsen en reguliere fietsen te gebruiken voor woon-werkverkeer. Wij hebben hier een aantrekkelijke fietsregeling voor in het leven geroepen. Hierdoor kunnen onze medewerkers op een gezonde manier naar het werk komen en tegelijkertijd bijdragen aan een groener milieu.

Deze initiatieven dragen bij aan een gezonde en evenwichtige levensstijl voor onze medewerkers en hierdoor ook aan hun productiviteit en tevredenheid op het werk.

We begrijpen dat mensen in situaties kunnen belanden waarin ze hulp nodig hebben om terug te keren naar het actieve beroepsleven. Daarom bieden wij werkervaringsplaatsen aan voor diegenen die een nieuwe start willen maken.

Onze werkervaringsplaatsen zijn bedoeld om vaardigheden te ontwikkelen en zelfvertrouwen op te bouwen. Wij werken hierin nauw samen met de gemeentes en diverse werkbedrijven. Hierin hebben we al mooie successen geboekt.

Bij Alertec geloven wij in het belang van gezondheid en welzijn van onze medewerkers en uitzendkrachten. Wij willen hen niet alleen in staat stellen om hun werk naar behoren uit te voeren, maar ook om een gezonde levensstijl te onderhouden. Daarom bieden wij een aantal initiatieven aan om hen te ondersteunen in hun fysieke en mentale gezondheid.

Wij bieden onze medewerkers korting op sportabonnementen. Hierdoor kunnen zij gemakkelijk deelnemen aan sportactiviteiten en op deze manier hun fysieke en mentale conditie verbeteren. Ook investeren wij in lokale sportclubs door middel van sponsoring om zo ook lokaal een steentje bij te dragen aan een gezondere leefomgeving en de jeugd te motiveren en stimuleren om te gaan sporten.
Tot slot steunen wij diverse goede doelen en zetten wij ons daar actief voor in.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij als organisatie een verantwoordelijkheid hebben in het bijdragen aan mogelijke oplossingen van maatschappelijke uitdagingen en daar zetten wij ons graag voor in.


Wij zijn trots op onze inspanningen en wij geloven erin dat onze bijdrage ons in staat stelt onze missie te verwezenlijken en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op de samenleving en het milieu.