Samen bouwen wij aan jouw toekomst!
Samen bouwen wij aan jouw toekomst!

SNEL EEN PERSONEELSLID NODIG?

Onze recruiters hebben ruime ervaring in het selecteren van diverse bouw-gerelateerde functies. Vanuit onze vestiging in Drachten (Frl.) werven we onze medewerkers met name in de Noordelijke provincies. Wij ervaren dat de motivatie bij personeel uit het noorden hoog ligt. Zo is reisafstand voor hen geen probleem. In onze vestiging Elst (Gld.) ligt de focus op de zuidelijkere provincies. We kunnen u daardoor landelijk voorzien in een behoefte aan betrouwbaar en vakkundig personeel.

Veiligheid voorop

Onze ervaren vakmensen komen met een standaard pakket hand- en elektrisch gereedschap en uiteraard voorzien van PBM’s naar uw projecten. Op aanvraag kunnen we onze mensen voorzien van specifiek gereedschap zoals een compressor of las-trafo. Dit nemen we mee in de offerte.

Voordelen van het flexibel inzetten van personeel:

  • Flexibele afstemming van personeelsbezetting op het aanbod van werk.
  • Snelle en eenvoudige oplossing bij ziekte, vakantie en verlof van eigen medewerkers.
  • Geen werkgeversrisico als ziekteverzuim, langdurige arbeids-ongeschiktheid en re-integratie trajecten (Wet poortwachter)
  • Geen administratieve rompslomp bij de loonadministratie
  • Verminderen van leegloop.
  • Spreiding van risico’s.
  • Geen hoge kosten bij ziekte of WIA.

Flexibilisering van arbeid kent veel vormen. Het kan gaan om een uitzendkracht als tijdelijke vervanging bij ziekte of voor de opvang van werkpieken, het uitbesteden van een langdurig project of detachering van een professional. Alertec Bouw staat garant voor een tijdige loonbetaling van medewerkers en de juiste afdracht van premies aan UWV en Cordares.

Alertec gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close