Vind direct jouw nieuwe baan in de bouw!
Recente Vacatures
inVertrouwelijk

Kandidaten login

Als je al een kandidaten login hebt, vul dan je e-mail adres en wachtwoord in. Klik op de "Login" knop om in te loggen. Als je bent ingelogd kun je je profiel bekijken en bewerken.

Wachtwoord vergeten?

Als je al een kandidaten login hebt maar je bent jouw wachtwoord vergeten, vul dan bovenin dit venster jouw e-mailadres in en klik vervolgens op de knop 'Verstuur mijn wachtwoord'. Het wachtwoord zal naar jouw e-mail adres worden gestuurd.

Inschrijven

Heb je nog geen account? Meld je nu gratis aan om snel te kunnen solliciteren!

Als je een CV wilt meesturen dan kan dat nu. Wij zullen proberen je CV automatisch in te lezen en daarmee de inschrijving voor je te vereenvoudigen. Je kunt .DOC, .DOCX, .PDF, .ODT en .RTF bestanden toevoegen. Vul alsjeblieft ook de tekstcode in die je onderaan de pagina aantreft. Je hoeft deze code niet in te vullen als je besluit op dit moment geen CV mee te sturen.
CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Vaklui kiezen voor Alertec Bouw

Samen bouwen wij aan succesvolle carrières. Wij hebben al 18+ jaar ervaring in het vinden van gave projecten en goede opdrachtgevers. We staan je persoonlijk te woord via een vast contactpersoon mocht je vragen, opmerkingen of hulp nodig hebben.

Maar je moet het zelf ervaren. Schrijf je nu in en begin direct aan een baan die bij jou past.

Schrijf je in

Alertec gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close